image

DuckDuckGo-browser krijgt synchronisatie van wachtwoorden en bookmarks

woensdag 14 februari 2024, 15:54 door Redactie, 0 reacties

DuckDuckGo heeft de eigen browser van een nieuwe feature voorzien waardoor gebruikers hun wachtwoorden en bookmarks op end-to-end versleutelde manier over meerdere apparaten kunnen synchroniseren. Om de feature te gebruiken is er geen account vereist en DuckDuckGo claimt dat het bookmarks en wachtwoorden van gebruikers nooit ziet.

"Onze private sync is end-to-end versleuteld. Wanneer je van private sync gebruikmaakt blijft je data tijdens het synchronisatieproces veilig versleuteld, omdat de unieke sleutel om het te ontsleutelen alleen op jouw apparaten blijft. Je wachtwoorden zijn voor niemand behalve jou toegankelijk. Dat geldt ook voor DuckDuckGo, dat op geen enkel moment toegang tot je data heeft." Om bookmarks en wachtwoorden met een ander apparaat te synchroniseren kan er gebruik worden gemaakt van een qr-code of alfanumerieke code.

Nog geen reacties
Reageren
Ondersteunde bbcodes
Bold: [b]bold text[/b]
Italic: [i]italic text[/i]
Underline: [u]underlined text[/u]
Quote: [quote]quoted text[/quote]
URL: [url]https://www.security.nl[/url]
Config: [config]config text[/config]
Code: [code]code text[/code]

Je bent niet en reageert "Anoniem". Dit betekent dat Security.NL geen accountgegevens (e-mailadres en alias) opslaat voor deze reactie. Je reactie wordt niet direct geplaatst maar eerst gemodereerd. Als je nog geen account hebt kun je hier direct een account aanmaken. Wanneer je Anoniem reageert moet je altijd een captchacode opgeven.